Design & Content   Video Production   Design & Content   Video Production   Design & Content   Video Production  

Το βίντεο είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι για την ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα κάθε επιχείρησης, καθώς τελειοποιεί και αναβαθμίζει τη διαδικτυακή παρουσία της.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν δημιουργήσει ιστοσελίδα και λογαριασμούς social media που συνοδεύονται από λεπτομερή κείμενα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους, δημοσιεύοντας αρκετά καλές φωτογραφίες. Στο σύνολο των παραπάνω ενεργειών παρατηρεί κανείς ότι λείπει το “next big thing”, που φυσικά δεν είναι άλλο από το βίντεο, το οποίο κάθε επιχείρηση που στοχεύει στην ανάπτυξή της οφείλει να έχει.

Η χρήση βίντεο έχει ανέβει ραγδαία στις τάσεις και φαίνεται ότι επιφέρει μεγαλύτερα ποσοστά κέρδους στις επιχειρήσεις, καθώς τα “ζωντανά” στοιχεία που περιλαμβάνονται σε ένα βίντεο δίνουν την πινελιά του ρεαλισμού που χρειάζεται ο υποψήφιος πελάτης για να εμπιστευτεί την επιχείρηση. Με απλά λόγια το βίντεο επιβεβαιώνει και σταθεροποιεί την πραγματική ύπαρξη του brand στο μυαλό του κοινού.

Γιατί η παραγωγή βίντεο είναι μία από τις πιο αποδοτικές τεχνικές για να εντάξεις στην digital στρατηγική σου;

 • Το ενδιαφέρον του κοινού φαίνεται να είναι μεγαλύτερο για περιεχόμενο που περιλαμβάνει ανθρώπινα στοιχεία, κίνηση και ομιλία.
 • Τα βίντεο αποτελούν ένα δυναμικό συνδυασμό περιεχομένου που βοηθά μία εταιρεία να παρέχει πληροφορίες με 3 διαφορετικούς τρόπους (εικόνα, κείμενο, ήχος). Το κοινό λαμβάνει την πληροφορία εύκολα αλλά και ολοκληρωμένα, ενώ η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα συνδυάζοντας τις τρεις αυτές δυνατότητες να προσφέρει συνολικό και λεπτομερές περιεχόμενο ακόμη και σε περιορισμένο χρόνο.
 • Το κοινό μέσα από τα βίντεο αισθάνεται πιο κοντά στο brand, οι ανάγκες του ταυτίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία, καθώς μέσα από τα βίντεο παρουσιάζονται με τον πιο άμεσο και κάποιες φορές διασκεδαστικό τρόπο.
 • Η προσθήκη βίντεο σε ιστοσελίδες και e-shops αναβαθμίζει το S.E.O. καθώς η Google αναγνωρίζει ως πιο “πλούσιο” το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που περιλαμβάνουν βίντεο. Επιπλέον, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να μείνουν στην ιστοσελίδα περισσότερη ώρα εάν υπάρχει κάποιο βίντεο σε αυτή και ως εκ τούτου η ιστοσελίδα θεωρείται πιο έμπιστη και ανεβαίνει στο ranking.
 • Η διαφημιστικές καμπάνιες στα social media που περιλαμβάνουν βίντεο, μετατρέπουν περισσότερους επισκέπτες σε πελάτες και η απόδοσή τους είναι μεγαλύτερη σε σχέση με τις καμπάνιες που περιλαμβάνουν εικόνες.

Αναλαμβάνουμε την παραγωγή βίντεο από την ιδέα έως τη προώθηση του σε κάθε είδους κανάλι επικοινωνίας.

Η ιδέα: Όλα ξεκινούν με μία ιδέα! Μετά από μία πρώτη συζήτηση και ακούγοντας προσεκτικά τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης διαμορφώνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την παραγωγή του βίντεο. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις ιδέες που αφορούν το σενάριο, την τοποθεσια τους κομπάρσους, τα props και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να στηθεί μια επιτυχημενη παραγωγή του βιντεο. Η αστείρευτη δημιουργικότητα και η Up-to-date σκέψη είναι αυτό που χαρακτηρίζει την ομάδα του Black Dog. Επομένως, αν η έμπνευση είναι αυτό που λείπει στην επιχείρησή σου είμαστε εδώ για να “ρίξουμε” φρέσκιες ιδέες στο τραπέζι και να “γράψουμε ιστορίες” για το κοινό σας.

Η παραγωγή: Οι έμπειροι βιντεογράφοι της Black Dog, διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής βίντεο, θα αποτυπώσουν με τον καλύτερο τρόπο την ιδέα που έχουμε συντάξει η οποία σε αυτή τη φάση θα πάρει “σάρκα και οστά”. 

Το μοντάζ: Το τελευταίο και το πιο σημαντικό στάδιο για την παραγωγή του βίντεο είναι το μοντάζ. Εδώ όλα τα πλάνα περνούν από επεξεργασία η οποία αφορά διορθώσεις (π.χ. στον φωτισμό, τα χρώματα και τον ήχο), εναλλαγές, εφέ και γραφιστικά, υποτιτλισμό, voiceover κ.α. Το μονταζ είναι το σημείο θα χαρίσει στο βίντεο τον χαρακτήρα και τη μοναδικότητά του.  

Η προώθηση: Μία καταπληκτική ιδέα σε συνδυασμό με την ποιοτική παραγωγή και το μοντάζ ενός βίντεο δεν σημαίνουν τίποτα για τo brand και τα κέρδη της επιχείρησης αν η προώθηση του υλικού που παράχθηκε δεν πραγματοποιηθεί με τον βέλτιστο τρόπο. Ως digital agency με χρόνια εμπειρίας έχουμε τα εφόδια και προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές και πλατφόρμες προβολής ενός βίντεο στοχεύοντας ακριβώς στο κοινό σας.

Είδη βίντεο που αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε για εσάς:

 • Βίντεο Εταιρικής παρουσίασης
 • Διαφημιστικά spot μικρής ή μεγάλης διάρκειας
 • Βίντεο παρουσίασης προϊόντων
 • Βίντεο κάθε είδους για τις πλατφόρμες των social media (TikTok videos, Instagram reels, YouTube βίντεο κ.λπ.)
 • Podcast βίντεο
 • Βίντεο εκπαιδευτικού περιεχομένου
 • Event βίντεο

Have Any Projects In Mind? Feel Free to Contact Us

Let’s Work Together